Låsesystemer til private, virksomheder, institutioner mm.

Få et låsesystem af høj kvalitet og sikre dit hjem og virksomhed mod uvelkomne gæster. Byens Låseservice ApS leverer og installerer låsesystemer på flere niveauer til både erhverv og private i hele Nordsjælland samt Odsherred & Vestsjælland.

​Det er vigtigt, at dit hjem, erhverv eller boligforening er korrekt sikret imod indbrud. Med et nyt og sikkert låsesystem er risikoen for indbrud markant mindre og derfor anbefaler vi - og forsikringsselskaber - at du får foretaget et gratis sikkerhedstjek af din ejendom. 

Ved sikkerhedstjekket gennemgår vi dine låse og giver vores anbefaling til hvilke låse, du bør at få udskiftet. 

FORSKELLIGE LÅSESYSTEMER

Alt afhængigt af, hvilken form for sikkerhedslås du har brug for, har vi flere forskellige låsesystemer at vælge imellem. Vi leverer blandt andet:

Du kan herunder læse mere om vores udvalg af forskellige låsesystemer

​​

Ruko Garant Plus låsesystem

Et af de sikreste låsesystemer til private er Ruko Garant Plus. Med dette låsesystem kombineres høj sikkerhed med fleksibilitet, flot design og funktionel nøglekomfort. Med Garant Plus følger et kort med en sikkerhedskode, som skal anvendes ved kopiering af nøgler. Dertil er antallet af stifter i cylinderen med til at mangedoble nøglekombinationsmulighederne. Disse ting er med til at øge låsesystemets sikkerhed markant.

Ruko Merkur 401 låsesystem

Ruko Merkur 401 er et enkelt og sikkert låsesystem. Det er velegnet til steder hvor der er behov for god sikkerhed med et højt niveau af fleksibilitet. Merkur 401 tilbyder sikkerhed på næsthøjeste niveau. Nøgler og cylindre i låsesystemet er udformet så de kan anvendes med godkendte sikkerhedslåse og beslag, hvilket gør, at den samlede løsning får et højt niveau af sikkerhed. Patenteret nøgleprofil.

Ruko Triton 501 låsesystem

Ruko Triton 501 er et låsesystem med højeste sikkerhed. Det er et patenteret låsesystem der lever op til fremtidens krav til sikring af virksomheder og institutioner, det er kendetegnet ved høj sikkerhed, fuld fleksibilitet og enkelt nøglekontrol.

Låsesystemet skræddersys helt efter ønsker og behov.

At låsesystemet er patenteret betyder at der ikke kan fremstilles uautoriserede nøgler.

Låsesystemer fra Evva

Evva 3KS låsesystem

Her får du et enkelt og unikt låsesystem, der har revolutioneret branchen. Evvas 3KS låsesystem er med sit fjederløse princip, de mange kombinationsmuligheder og brugervenlige vendbare nøglesystem blevet et ideelt låsesystem til de fleste bygninger. Det er yderst slidstærkt og stabilt til daglig brug og kan derfor anvendes til de fleste byggerier.​

Evva Duo Pro låsesystem

Med Evva Duo Pro låsesystemet kan du få fuld kontrol og samtidigt høj fleksibilitet. Med blot én nøgle kan der skaffes adgang til alle områder, så du ikke skal famle med en masse nøgler. Nøglerne kodes ved hjælp af sikkerhedskort og PIN-kode, når behovet for dette opstår. Låsesystemet har høj dirkesikkerhed, er borebeskyttet og er patenteret i SKAFOR-kategori RØD.

Kontakt os​

Udfyld formularen med dine oplysninger og en beskrivelse af opgaven, og vi vil kontakte dig snarest.​

 
 
 
 
Evt. billede
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Frederikssund

Byens Låseservice ApS

​Låsesmed i Frederikssund

Jernbanegade 34

3600 Frederikssund

- Find vej med Google Maps

✉ E-mail: post@byens-laase.dk

☎ Telefon: 47 31 42 71 / 70 26 80 02​

​​Åbningstider i butikken:

​Mandag - Fredag: 08:00 - 16:00​

Lørdag: 10:00 - 12:00

Sitemap

Holbæk

Byens Låseservice Holbæk
​Låsesmed i Holbæk

​Smedelundsgade 23E

4300 Holbæk

- Find vej med Google Maps

✉ E-mail: post@byens-laase.dk

☎ Telefon: 70 26 80 02 / 59 18 52 33

Åbningstider i butikken :

Mandag - Torsdag: 09:00 - 16:00

Fredag: 09:00 - 13:00

Lørdag: Lukket

Telefoniske afd.

​☎ Hillerød: 48 24 10 08

☎ Frederiksværk: 47 77 10 19

☎ Allerød: 70 26 80 02

Samarbejde og støtte

Følg os på Facebook ​facebook-logo-button